Bonny 80 Hoogslaper met bedlade – Nederland


Bonny hoogslaper met extra bed, bedlade en bureau – BOHS80

Een compacte hoogslaper met maar liefst 3 slaapplaatsen én een royaal bureau.

Het bed is gemaakt van matwitte sandwichplaat van 36 en 15 mm dik en afgewerkt met een zilverkleurige PVC stootlijst.

Het trapje aan de kopzijde (kan zowel links als rechts geplaatst worden) biedt een veilige in- en uitstap.

Halfhoogslaper normaal € 1099,00 nu voor € 999,00

Dit nieuwe model heeft een praktisch, op stevige metalen geleiders uittrekbaar bureaublad met daaronder een uitrolbaar ledikant. De matrasmaat daarvan is 90×200 cm.

Onder het ledikant bevindt zich een bedlade (afmeting 90 x 190 x 14 cm) waarin een logeermatras of speelgoed kan worden opgeborgen.

Alle gekleurde delen zijn gemaakt van MDF en leverbaar in 7 mooie kleuren:

 ● 14 – Wit
 ● 07 – Blauw
 ● 09 – Zilver
 ● 11 – Oranje
 ● 15 – Roze
 ● 44 – Fuchsia
 ● 94 – Turquoise

Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodems

In de serie Bonny kunnen we u een ruime kledingkast aanbieden die in dezelfde 7 kleuren leverbaar is:

 ● 2-deurskast normaal € 359,00 nu € 329,00
 ● 3-deurskast normaal € 549,00 nu € 499,00

Bonny 80 is eigenlijk een hoogslaper/halfhoogslaper en stapelbed in één. Het is iets lager dan de gemiddelde hoogslaper en iets hoger dan de andere Bonny halfhoogslapers. Dit bed is geschikt voor kinderen vanaf ca. 6 jaar.

Het bed is voorzien van uitvalbeveiligingen. Het hoogste bed is gemakkelijk bereikbaar via de veilige ladder aan de zijkant van het bed. Onder dit bed vindt u een groot bureau met veel opbergruimte. Krijgt u een logé, dan is er onder het bureau een tweede slaapplaats. Bovendien heeft dit bed nog een uitschuifbare bedlade die u kunt gebruiken voor het opbergen van dekens, kleding of speelgoed óf om een derde persoon te laten slapen. Kortom: een multifunctioneel bed. U bespaart dus veel ruimte in de kamer en zorgt voor extra slaapplezier.

Als u de onderste lade wilt gebruiken om een matras in te laten liggen, adviseren wij u een matras niet dikker dan 10-15 cm. Anders kunt u de lade niet goed dichtschuiven.

De afmetingen van het bed zijn: 211 lang x 102 breed x 161 hoog.

De maten van de kast: 101/151 breed x 201 hoog x 57 diep.

We hebben een handige demonstratievideo van dit bed, zodat u alle mogelijkheden goed kunt bekijken. Deze sturen wij u op verzoek graag toe!

Ook staat het bed opgesteld in onze showroom, zodat u het met eigen ogen kunt komen zien (op afspraak).

U kunt ervoor kiezen het bed en/of de kast zelf te monteren, maar dit ook aan een van onze monteurs overlaten. Informeer vrijblijvend naar de bijbehorende kosten.

 ● 

Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

Bekijk de website van de adverteerderSource link