Direct Flow Omgekeerde Osmose C500 – Nederland


Direct Flow Omgekeerde Osmose Systeem C500 met Drukpomp
Deze Compacte Direct Flow Osmose Systeem wordt ingebouwd onder in de aanrecht en wordt geleverd met een drukpomp / boosterpomp.Een Direct Flow systeem heeft geen tank nodig.

Deze C500 Direct Flow Omgekeerde Osmose Systeem heeft een mooie behuizing.
Systeem is makkelijker schoon te maken.
Kan ongeveer 1560 liter water per dag verwerken. 65 liter per uur.
Automatisch aan en uitschakeling van het systeem.

Het verschil in waterkwaliteit is duidelijk te meten. Het water is zuiverder dan uit de fles en hierdoor is het water gezonder.
Als u de kraan opent wordt het water meteen gezuiverd door de filters en de Membraan filters en is het direct beschikbaar voor consumptie. Hierdoor wordt het water altijd zuiver aangevoerd.
Werking Waterfilters
Fase 1: Koolstoffilter met 10 micron filter: Het is efficiënt in het verwijderen van vuil, roest, slib en zanddeeltjes. Filtert chemische stoffen, mechanische stoffen, gloor en stoffen die de slechte smaak en geur in uw drinkwater veroorzaken. Het verwijdert 99% van de organische chemicaliën. Het zorgt voor verbetering van smaak, geur en kleur. Het blokfilter van koolstof verstrekt efficiënte filtratie om uw membraan te beschermen. Het voorziet betere membraan prestaties tot 95%.Fase 2 Carbon Filter: Filtert chemische stoffen, mechanische stoffen, gloor en stoffen die de slechte smaak en geur in uw drinkwater veroorzaken. Het verwijdert 99% van de organische chemicaliën. Het zorgt voor verbetering van smaak, geur en kleur. Het blokfilter van koolstof verstrekt efficiënte filtratie om uw membraan te beschermen. Het voorziet betere membraan prestaties tot 95%.Fase 3: 1 Micron sediment filter: Het is efficiënt in het verwijderen van vuil, roest, slib en zanddeeltjes.Fase 4: 400 GPD Omgekeerde Osmose Membraan: Een dunne film composite (TFC) van hoge kwaliteit welke 1460 liter per dag verwerkt. Deze laat alleen zuiver water door, onzuiverheden houdt het tegen. Onzuiverheden gaan via de afvoerslang naar de afvoerpijp. Membraan filter verwijderd onder andere: lood, koper, barium, chroom, natrium, cyanide, ammonium, kwik, bromide, cadmium, driewaardig chromium, radium, magnesium, fluoride, nitraten, nitriet en nog veel meer onzuiverheden) Fase 5 Post Carbon Filter: Deze Post carbon filter verwijdert nare smaken en geuren om de kwaliteit van uw drinkwater te verbeteren. Wij gebruiken NSF goedgekeurde Post carbon filters om de smaak van het water te waarborgen.Onze filters mag met voedsel in contact komen en is in overeenstemming met de Europese Richtlijn 1935/2004 EEC.

Specificatie:
Gewicht: 10,5 kg
Hoog: 47 cm
Breed: 46 cm
Diep: 21 cm

Lage druk switch (beschermt de pomp tegen droogloop)
Hoge druk switch (schakelt de pomp uit als de tank vol is)
Controle klep na membraan huis (dit zorgt ervoor dat de water dat de membraan heeft verlaten niet terug kan lopen in de membraan huis)

Waarom Waterfilterexpert?

 ● Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
 ● Gratis verzending vanaf €20,-
 ● Altijd Staffelkorting!
 ● Veilig en betrouwbaar bestellen
 ● Goedkoopste prijs garantie
 ● Groot assortiment
 ● Veel betaalmethoden: iDeal – Bankoverschrijving – Afterpay – PayPal – Credit Card – MisterCash

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8438473559411
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk – Algemeen: Icepure

Bekijk de website van de adverteerderSource link