Huisnummer solar LED verlichting transparant incl. cijfers/… – Nederland


 ● Huisnummerplaat op zonne-energie
 ● 3 sets nummerstickers 0 – 9
 ● 1 set briefstickers a – h
 ● 4 LED’s en een oplaadbare batterij
 ● Verlichtingstijd van 8 tot 12 uur
 ● Afmetingen: 18,5 x 6 x 19 cm​
 ● Materiaal RVS/kunststof
 ● Kleur transparant
 ● Oplaadtijd van de zonnebatterij: 8 uur
 ● Batterijen 1 x AA NI-MH
 ● Laadsnelheid / stroomverbruik 80 mA

​Met dit huisnummer op zonne-energie krijgt u een combinatie van moderne optica, elegant design en zonne-energie. De huisnummerplaat wordt bediend met een zonnepaneel en kan zonder extra bedrading worden geïnstalleerd. Met deze huisnummerplaat op zonne-energie heb je heel weinig moeite, omdat je slechts twee schroeven nodig hebt om hem op te hangen.

Drie sets nummerstickers van 0 tot 9 en een set briefstickers van a tot h zijn bij de levering inbegrepen, zodat het huisnummer van de zonne-energie individueel overeenkomt met het betreffende adres. Het huisnummerplaatje bevat een oplaadbare batterij en vier LED’s. Wanneer de zon op het zonnepaneel schijnt, wordt de batterij automatisch opgeladen. Als het zonnepaneel de hele dag door voldoende zonlicht krijgt, kan de huisnummerplaat tussen de 8 en 12 uur oplichten, wat lang genoeg is om de nummerplaat de hele nacht te verlichten. U hoeft dit licht niet handmatig te activeren, maar de LED’s schakelen zichzelf in dankzij de ingebouwde schakelaar.

De nummerplaat is gemaakt van roestvrij staal en kunststof. Door het gebruik van deze materialen is het niet alleen weerbestendig, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Met de totale afmetingen van 18,5 x 6 x 19 cm (LxBxH) neemt de nummerplaat niet veel ruimte in beslag en is nog steeds zichtbaar. Met zijn transparante achtergrond lijkt het bijna alsof het verlichte huisnummer op de muur zweeft.

 ● Meer dan 1.500 producten scherp geprijsd!
 ● Levertijd: 2-3 werkdagen
 ● Gratis verzending vanaf €25 (Verzendkosten NL €6,95 – BE €5,95)
 ● Diverse betaalmethoden (Ideal, PayPal, Bancontact, Sofort en creditcards)

Bezoek snel onze website!
 
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7446022459441
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk – Algemeen: Variatics
 ● SKU (eigen artikel code): 62373magazijn
 ● Import prijs: € 12,95

Bekijk de website van de adverteerderSource link