KitchenBrothers Bamboe Wijnrek Voor 18 flessen – 3 Delig St… – NederlandStaand Rek – 3 Etages met 6 Flessen – Modulair – 58.5 x 28.5 x 28cm – 100% Natuurlijk en Duurzaam – Een stijlvol wijnrek dat perfect past in iedere huiskamer

Bewaar ook je mooie voorraad met rode, witte en mousserende wijnen in dit handige KitchenBrothers bamboe wijnrek. Het rek bestaat uit drie lagen en biedt ruimte voor het opbergen van 18 wijnflessen. De rekken zijn eenvoudig te monteren en beide rekken zijn ook los van elkaar te gebruiken. De stevige constructie is gemaakt van 100% natuurlijk bamboe en geeft veel stabiliteit, tevens heeft het rek een zeer natuurlijke uitstraling.

!!! Verpakking beschadigd, product is gecontroleerd en in nieuwstaat!!!

Bamboe wijnrek voor 18 flessen
Het bamboe wijnrek van KitchenBrothers is enorm handig, heeft drie lagen en biedt ruimte voor in totaal 18 wijnflessen. Of het nu gaat om rode, witte en mousserende wijnen je kunt ze allemaal laten rusten in dit fijne bamboe wijnrek. De rekken zijn eenvoudig zelf te monteren, zijn stapelbaar en tevens los van elkaar te gebruiken. Zo kun je zelf de manier van etaleren kiezen; een stelling in de breedte of in de hoogte. Zet de rekken naast elkaar, los van elkaar of op elkaar plaatsen. Opties alom! De stevige bamboe constructie voorkomt wiebelen, kantelen of vallen.

Natuurlijk en duurzaam bamboe
Het wijnrek van KitchenBrothers is gemaakt van 100 procent milieuvriendelijk bamboe. Het bamboe is tot in detail afgewerkt, dit betekent geen splinters of barsten in het hout. Stevigheid en duurzaamheid gegarandeerd! Uiteraard beschikt onze leverancier over een FSC certificaat.

Bamboe Wijnrek
▶ 100% milieuvriendelijk bamboe
▶ Etaleer tot 18 flessen
▶ Stapelbaar of los te gebruiken
▶ Eenvoudig monteren
▶ Stevige constructie

Perfect voor in de huiskamer
Met het KitchenBrothers wijnrek kun je jouw favoriete wijncollectie in een stevige constructie plaatsen. Met een eenvoudig en natuurlijke ontwerp, wordt elke wijnfles horizontaal opgeslagen om ervoor te zorgen dat zowel de wijn als de luchtbellen in contact blijven met de kurk, dit komt ten goede van de kwaliteit van de wijn. Zet het rek in de keuken, in je wijnkelder, de voorraadkast of geef dit leuke, bamboe wijnrek een prominente plek in de woonkamer!

Specificaties:
✔ Merk: KitchenBrothers
✔ In verpakking: 1x wijnrek
✔ Materiaal: Bamboe
✔ Kleur: Houtkleur
✔ Afmetingen: 58.5 x 28.5 x 28cm
✔ Gewicht: 3100 gram
✔ Capaciteit: 18 flessen
✔ Aantal lagen: 3
✔ Zelf monteren: Ja
✔ Stapelbaar: Ja
✔ Certificaat: FSC
ℹ Wij adviseren niet hoger te stapelen dan zes lagen i.v.m. stevigheid constructie. Bij hoger stapelen monteer dan aan wand o.i.d.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 8719632955405
 ● Type: simple
 ● Import prijs: € 24,99

Bekijk de website van de adverteerderSource link