Philips Filament lamp globe warmwit E27 XL Hue – Nederland


Geef je interieur meer sfeer met deze Philips Hue White filament LED-lamp (G125), die gezellig warmwit licht geeft. De mooie filamentdraad in de lamp gloeit meer of minder, afhankelijk van jouw instellingen in de Hue app.

Met de vintage filamentlampen van Philips Hue maak je het thuis en op de zaak gezellig. De nieuwste technologie laat oude tijden herleven. De oorspronkelijke uitstraling door het gedraaide filament (kooldraad) en het gebruik van echt glas verhullen dat je deze lampen kan aansturen met alle Philips Hue apps en schakelaars. Dankzij de dimfunctionaliteit heb je altijd de juiste lichtsterkte voor ieder moment. Je kan met deze verlichting een strak industrieel of juist een speels geheel maken, met de keuze uit meerdere varianten.

Deze nieuwe Philips Hue filament lampen XL zijn de grotere variant op de bestaande filament lampen. Deze zijn beschikbaar in zowel de Globe als de Edison vorm. Deze globe heeft een diameter van 12,5 centimer, in tegenstelling tot de standaard globe (9,3 centimer).

De lampen zijn voorzien van echt glas en zorgen voor extra warme sfeer in huis. De dimbare lamp is door de ingebouwde Zigbee antenne koppelbaar met de Hue bridge en kan daarom automatisch mee schakelen met de rest van jouw Hue verlichting.

Geen Hue bridge in huis, maar wil je de lamp toch bedienen met je tablet of smartphone? Geen probleem, ook hieraan is gedacht. De nieuwe Hue lampen zijn voorzien van een Bluetooth module. De Bluetooth module geeft de mogelijkheid om de lamp te bedienen en uit te proberen voor je overgaat op de aanschaf van een Hue bridge. 

Eigenschappen:

 ● Persoonlijke scenes, voor iedere gelegenheid
 ● Ingebouwde dimmer
 ● 2100 kelvin = extra warm wit licht
 ● Echt glas
 ● Schakelbaar met routines
 ● Simpel automatisch schakelen met de zonsondergang
 ● Afzonderlijk dimbaar met de Philips Hue app
 ● Werkt met Google home, IFTTT en de Apple Homekit

Documenten:

 ● Handleiding (NL) – Philips Hue Filament Globe XL Warmwit E27 Bluetooth Zigbee

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8719514279131
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk – Algemeen: Philips Hue
 ● SKU (eigen artikel code): PHI_FIL_GLOBE_XL
 ● Import prijs: € 39,95

Bekijk de website van de adverteerderSource link