Rode Lingerie Bustier Maat: L/XL


Omschrijving:

Cherry rode bustier van kant en doorzichtige stof. Bij deze rode lingerie is gekozen voor een goede afwerking en voor soepel vallend.

Rode Lingerie Bustier

Bij het uitpakken van dit mooie cadeautje valt als eerste de cherry rode kleur in het oog. Een kleur die op een stijlvolle manier sexappeal uitstraalt.

Bij het passen valt aansluitend op dat de bustier waanzinnig soepel het lichaam omsluit. Geen huid die afgekneld wordt. door rondingen van de vrouw komt het vaker voor dat een Bustiers of korsetten de huid een beetje afknellt, en zo niet met plezier gedragen word. Deze bustier zal door de enorme souplesse totaal niet afknellen. Daarbij is de rode lingerie bustier lang genoeg om te bedekken wat bedekt mag worden en sexy genoeg om je vrouwelijkheid te showen. Rekbaar kant en rekbare doorzichtige stof vormen samen een geweldige combinatie.

Iedere vrouw heeft rondingen. Dat maakt haar mooi. Heb je in verhouding veel vrouwelijke vormen bij je romp, kies dan liever niet voor dit model. Je huid kan door de dunne stof niet mooi geflatteerd worden. Bij alle andere maten kun je dit mooi maskeren of kiezen voor grotere maat.

De omschrijving van de rode lingerie bustier:

Beugelcups die de borsten en tepel bedekken. Aan de onderkant zit een wattering die er niet uit gehaald kan worden. Aan de voorkant en achterkant zitten baleinen die geen irritatie opdoen. Ook deze zijn vrij soepel. De bustier zal bij wijze van spreken niet omhoog krullen tijdens het zitten. Er wordt niks afgekneld. Jarretels om je look compleet te maken. De schouderbandjes en de jarretels kunnen er niet af gehaald worden. inclusief de string die aan de voorkant geheel van kant met een katoenen kruisje. Het bandje om de taille worden er ook los bij geleverd. Je kunt ervoor kiezen om dit wel/niet te dragen. De zirkonia versiering op het taillebandje en aan de bovenkant tussen de cups, zorgt voor een leuk detail. Aan de achterkant, over de gehele lengte, een haakjes oogjes.
De cherrie kousen worden niet standaard erbij geleverd. Deze kunnen wel afzonderlijk erbij gekocht worden.

Voor wie geschickt?
Ben jij die stijlvolle vrouw of zie je jouw geliefde graag in deze rode lingerie bustier?
Kledingmaat S/M is best passend voor vrouwen met cupmaat 70C, 70D, 75C, 75D.
Kledingmaat L/XL past dan weer perfect voor cupmaat 80C, 80D, 85C, 85D.
De schouderbandjes en de jarretels zijn verstelbaar en zitten vast aan de bustier.
Geschikt voor vrouwen met een omvang van 75/80 voor maat S/M en 80/85 voor maat L/XL. Cupmaat C/eventueel kleine cupmaat D.

Klant gaf volgende aan: ‘bij de maat l/xl was de cup te klein en de omtrek te groot voor mijn 80D’ 

 MAATTABEL

It’s like a second skin, Rode Lingerie Bustier

 

 

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 5903031780420
  • Levering: Verzenden
  • Merk – Algemeen: Beauty Night
  • SKU (eigen artikel code): bn6522 raven
  • Maat (algemeen): l/xl
  • Geslacht (algemeen): female
  • Import prijs: € 42,95Source link