DrPhone CHX10 – USB-C 3.1 Gen 2 naar Type-C female – Data –


Omschrijving:

DrPhone CHX10 USB-C 3.1 Gen 2 naar Type-C female – Data – 4K Audio + Video – 100W PD Verleng Kabel – Oplaadkabel

De CHX10 USB Type C-verlengkabel is ontworpen voor het verlengen van de verbinding tussen USB-C-apparaten vanwege de limiet van lengte of positie. Het is niet alleen een verlengkabel maar ook een oplader en kabel voor gegevenssynchronisatie, video en audio-overdracht. Het is gemaakt van eersteklas materiaal. De kabel werkt als een snelle oplader en stabiele gegevenssynchronisatie. 

Deze USB-C verlengd het bereik van je bestaande USBC-kabels, waardoor het eenvoudiger wordt om apparaten aan te sluiten voor meer gemak. De USBC-verlengkabel ondersteunt Power Delivery tot 100W, waardoor je apparaten zo snel mogelijk kunnen worden opgeladen.


LET OP: de feitelijke uitgangsspanning / stroom is afhankelijk van de USB-C-kabel en oplader.

Gegevensoverdracht snelheden tot 10 Gbps, zodat je omvangrijke bestanden zoals een HD-video in seconden kunt overbrengen. ** LET OP: de werkelijke overdrachtssnelheid is afhankelijk van de USB-C-kabel en -poort.

Deze Male Female USB-C extender ondersteunt 4K 60HZ video- en audio overdracht voor de verbinding tussen je MacBook naar een andere monitor of display met USB C-interface. 


Notitie (belangrijk om te lezen en weten):

1.Als je een USB-C 2.0-randapparaat (muis, toetsenbord, enz.) op deze USB-C 3.1-verlengkabel aansluit en het werkt niet zoals verwacht, dan kun je de connector omdraaien en opnieuw proberen aan te sluiten. Dit kan gebeuren als gevolg van het compatibiliteitsprobleem van USB-C-protocollen.

2. Controleer of de USB-C of Thunderbolt 3-poort op je apparaat video-uitvoer ondersteunt. Niet alle USB-C-poorten kunnen een videosignaal verzenden.

3. Werkt niet met een Thunderbolt 3-dockingstation of hub/ kabel. Let op. Deze kabel is niet compatibel met Apple Multi-media Adapter (USB 3, HDMI, USB C (oplaaddoorvoer) en alle modellen van de GoPro Camera en de Oculus Quest Link.

4. De aanbevolen totale lengte is 3M: als de totale lengte te lang is, zal er ernstige signaaldemping zijn. We raden aan om deze verlengkabel te gebruiken voor het aansluiten van kabels met een totale lengte van minder dan 3 meter voor de beste prestaties op het gebied van opladen, synchroniseren en 4k-video.

Specificaties:

– Belangrijkste functie van CHX10 is de verlengkabel functie.

– Ondersteund snel laden tot 100W

– Geschikt om met allerlei apparaten en laders te combineren tot 100W

– Ondersteuning voor video + audio uitvoer

– Data + Fast Charging (5A) Power Delivery

– Lengte: 1 Meter

– Tot 100W te (5V 20A) combineren met adapters

– Keurmerken: CE / ROHS / FCC

– E-Mark chip

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8720118825716
  • Levering: Verzenden
  • Merk – Algemeen: DrPhone
  • SKU (eigen artikel code): 9899
  • MPN (fabrikantonderdeelnummer): 8720118825716
  • Fabrikant: DrPhoneSource link