Hisense Rb327n4wb1 Koel-vriescombi 182cm – NederlandHoud meer dan ooit vers met deze nieuw (b-keus) Hisense koel-vriescombinatie met een koelruimte van 171 liter en vriesruimte van 80 liter. De koelkast is 182,4 cm hoog, 55 cm breed en 55,6 cm diep. Ideaal voor elk huishouden en daarnaast een absolute eyecatcher in iedere keuken. Voortaan heeft u dankzij deze koel-vriescombinatie altijd alles in huis.
Multi Airflow-systeem
Met het Multi Airflow-systeem in de koel-en diepvriesruimte wordt de koude lucht in de koelkast gelijkmatig verdeeld en wordt de temperatuur op een constante niveau gehouden. Het vriesgedeelte blijft ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. De voedingsmiddelen behouden dankzij dit innovatieve systeem meer versheid en smaak.
NoFrost
Dankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 6921727042200
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk – Algemeen: Hisense
 ● SKU (eigen artikel code): rb327n4wb1 bkeus schade13
 ● Kleur (algemeen): Zwart

Bekijk de website van de adverteerderSource link