PANASONIC ER-DGP82 Tondeuse – Nederland – Koopplein.nl


De nieuwe Panasonic ER-GP82 is de opvolger van de gewilde ER-GP80. Deze tondeuze heeft een verbeterd snijmes, de X-taper 2.0 met een nos langere levensduur! Dit snijmes heeft een coating van koolstofvezel en titanium en een kniphoek van 45°, dit zorgt ervoor dat deze tondeuse super goed snijdt in zowel draag als nat haar; zowel fijne contouren als complete kapselsPanasonic is erin geslaagd de snijlengte van de ER-PA11 met 40% te verkorten. Het resultaat is de draadloze Panasonic ER-GP22 Trimmer!

De Panasonic ER-GP22 is tevens de succesvolle opvolger van de Panasonic ER-PA10.

Deze vernieuwde trimmer heeft een snijlengte van slechts 0,3 mm, is bijzonder lichtgewicht (115 gr) én is niet langer dan 15 cm. Deze 3 sublieme eigenschappen maken de Panasonic ER-GP22 uitermate geschikt voor precisiewerk. Scheren langs de oren en nek gaat dus nóg makkelijker! Bovendien krijg je bij de Panasonic ER-GP22 een extra tribal mesje om dunne lijnen te scheren!

De zwarte kleur en smalle vorm zorgen samen voor een stijlvol geheel en de bediening is eenvoudig. Zo schuif je de trimmer makkelijk aan en uit en geeft het indicatorlampje aan of het product daadwerkelijk oplaadt. Deze trimmer mag niet nat worden!

Naast de Panasonic ER-GP22 (inclusief NiMh batterij) ontvang je ook:

Opzetkam van 3mm
Opzetkam van 6mm
Oplaadstation met plek voor de 2 opzetkammen én de trimmer
Een veelzijdige reinigingsborstel
10 ml olie
Extra Ontwerpmesje om dunne lijnen te scheren

Vervangende onderdelen voor de Panasonic ER-GP22:

Ontwerpmesje: WER-9P10

De nieuwe Panasonic ER-GP82 is de opvolger van de gewilde ER-GP80. Deze tondeuze heeft een verbeterd snijmes, de X-taper 2.0 met een nos langere levensduur! Dit snijmes heeft een coating van koolstofvezel en titanium en een kniphoek van 45°, dit zorgt ervoor dat deze tondeuse super goed snijdt in zowel draag als nat haar; zowel fijne contouren als complete kapsels

Koolstofcoating van de tweede generatie met een nog hogere hardheidsgraad.

Het slanke, ergonomische ontwerp met 7,5% gewichtsreductie in vergelijking met de ER-1611 en zachte, rubberen oppervlakken zorgen voor maximaal comfort. 
wat betreft de snijprestaties: De ER-DGP82 knipt 17% meer haar per seconde.

Een krachtige lithium-ionbatterij voorkomt bijna volledig het geleidelijke verlies van energie wanneer de batterij regelmatig wordt opgeladen (= geheugeneffect).

Met de draaiknop voor het instellen van de snijlengte kan de snijlengte in 5 stappen van 0,8 mm tot 2,0 mm worden ingesteld – handig tijdens het snijden (eenhandbediening).

Constant Control zorgt voor consistente snijprestaties ongeacht de haardichtheid. Bij conventionele tondeuses neemt de snelheid van het schaarmesje af naarmate de haardichtheid toeneemt en de knipprestatie afneemt. Met de ER-GP82 blijft de afschuifsnelheid onveranderd voor een nauwkeurig resultaat in elk haar.

De gepatenteerde lineaire motortechnologie van Panasonic, die wereldwijd uniek is, werkt volgens het principe van de magnetische levitatietrein: de kracht wordt zonder wrijving van de motor op het schaarmes overgebracht. Het ingenieuze voordeel: de ER-DGP82 snijdt altijd met constante kracht, ongeacht de laadtoestand van de accu. Hierdoor kunt u sneller en veiliger werken.

Resultaat:

 ● minder wrijving
 ● verminderde warmteopwekking
 ● minder slijtage
 ● langere levensduur

 

Technische gegevens:

 ● Voeding 100-240 V, batterij/netvoeding
 ● Oplaadtijd 1 uur
 ● Bedrijfstijd ca. 50 minuten
 ● Type aandrijving Lineaire motor
 ● Gewicht 245 g
 ● Schaarkop X-conusblad 2.0, koolstofvezel/titanium, 5-voudig verstelbaar van 0,8 mm tot 2,0 mm
 ● Breedte afschuifkop 45 mm
 ● Snijvermogen 62.000 haren/seconde* (gemiddelde waarde volgens de interne meetmethode van Panasonic)

Inhoud:

 ● Haarknipper ER DGP82
 ● 3 kamhulpstukken voor 6 snijlengtes: 3/4 mm, 6/9 mm en 12/15 mm
 ● Oplaadstation en apart opbergvak voor opzetstukken voor kammen
 ● Reinigingsborstel, olie

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 5025232879649
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk – Algemeen: PANASONIC
 ● SKU (eigen artikel code): 5025232879649

Bekijk de website van de adverteerderSource link